Live Sessions and Courses

Предстоящи курсове

Тук можете да видите предстоящите ни курсове и да се запишете преди началото им.

524 вече са записани!

Подробности за курсовете

Курсовете продължават по четири месеца, като на курсистите се предоставят материалите от лекциите, включени в обучението (презентации), онлайн софтуер и уникални видеоклипове, направени по време на курса.

Всеки запис на лекциите остава отворен с постоянен достъп за успешните студенти.

В допълнение, има опция да се присъедините към следващия курс за начинаещи безплатно, като по този начин увеличите продължителността до четири месеца.

Онлайн обучението е чрез персонализирана група ZOOM.

Характеристики на курса

Kiril Goranov

Kiril Goranov

Teacher in Astrology

Кирил Георгиев Горанов се занимава с Астрология от 2004 година като практикува изготвяне на хороскопи от 2006г и започва да учи за преподавател по Астрология при неговата учителка Оксана Станчева-Хорват през 2011 г., като съчетава системата на Иван Станчев с своите лични познания и опит в Астрологията.

Основава Астрология и Отвъд през 2013 с идеята да създаде общност която наистина разбира принципите залегнали в Астрологията като Херметизма (духовно учение).

Course Content

8 sections • over 100 lectures • 260h total length

Курсът е с продължителност четири месеца, като на студентите се предоставят материалите от лекциите, включени в обучението (презентации), онлайн софтуер и уникални видеоклипове, направени по време на курса.

Всеки запис на лекциите остава отворен с постоянен достъп за успелите студенти.

Освен това има опция за безплатно присъединяване към следващия курс за начинаещи, като по този начин продължителността се увеличава до осем месеца.

Each lecture is filmed and can be watched online on the website http://astrology-beyond.com, where all presentation materials are uploaded.

For this purpose, each student gets access to a personal profile with recordings of lectures.

Everyone who is registered gets access to a group in Zoom and has the opportunity for live participation (OnLine).

Start Getting New Knowledge and Experience, Together!

We offer courses in Astrology, Human Design, Tarot and Medical Astrology. If you want to become a member of Astrology & Beyond… and begin work as astrologer, we will help you and give you extended knowledge.